• OMX Baltic−0,4%298,34
  • OMX Riga−0,14%864,49
  • OMX Tallinn0,06%1 961,18
  • OMX Vilnius−0,26%1 167,72
  • S&P 5000,37%5 549,28
  • DOW 300,74%40 523,32
  • Nasdaq 0,27%17 412,83
  • FTSE 1000,55%8 463,46
  • Nikkei 2250,38%35 839,99
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%93,68
  • OMX Baltic−0,4%298,34
  • OMX Riga−0,14%864,49
  • OMX Tallinn0,06%1 961,18
  • OMX Vilnius−0,26%1 167,72
  • S&P 5000,37%5 549,28
  • DOW 300,74%40 523,32
  • Nasdaq 0,27%17 412,83
  • FTSE 1000,55%8 463,46
  • Nikkei 2250,38%35 839,99
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%93,68
  • 18.12.15, 08:15
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Restoranitest: 2015. aastal tegid ilma uustulnukad

Ei mäleta ühtegi varasemat aega, kui korraga oleks lisandunud nii palju hea taseme ja kindla kontseptsiooniga restorane kui 2015. aastal.
Söögikoht Tuljak pakub mõnusat tervikut toidust, joogist, teenindusest ning sisekujundusest.
  • Söögikoht Tuljak pakub mõnusat tervikut toidust, joogist, teenindusest ning sisekujundusest.
  • Foto: Raul Mee
Edetabel 2015
5 õnnestujatTuljak, 30 p (12.03)Noa Peakoka Pool, 30 p (07.02)Fabrik, 29 p (26.11)Kärme küülik, 28 p (08.01)Cru, 28 p (16.02)5 ebaõnnestujatPeps, 19 p (19.11)Fookus, 17 p (06.08)Passion, 15 p (27.08)Nurri kassikohvik, 14 p (26.02)Wok to Walk, 11 p (15.10)
Kõiki Äripäeva restoraniteste loe www.aripaev.ee/restoranitest

Seotud lood

Uudised
  • 08.01.16, 09:56
Restoranitest: Eklektiline Aasia koos priskete kokteilidega
Tai Bohi sisekujundus jätkab ­Manna la Roosast tuttavat üle­ ­võlli eklektikat, baarmenid segavad kokku erilisi kokteile ja ­menüü esindab ühekorraga Taid, Hiinat ja Jaapanit.
Uudised
  • 03.03.16, 16:00
Restoranitest: Umb Roht võrsub jõudsalt
Umbrohi polegi veel restoranidesse jõudnud, kuigi toidukultuuri piire kombatakse jõudsalt. Kas Tartu uue restorani Umb Roht nimi on vaid trendikas sõnamäng või jõuab umbrohi ka taldrikule-klaasi, seda saab näha alles kevadel, kui rohi taas tärkab.
Uudised
  • 28.04.16, 14:30
Luhtaläinud gurmeeotsingud muidu meeldivas sööklas
Gourmet Söökla kõlab kui toiduarmastaja unelm – gurmee tõotab naudinguid, söökla hoiab hinnad vaos. Bistroo-tüüpi söögikohad on nooblid restoranid juba ammu tahaplaanile jätnud. Kas nüüd jõuab kätte sööklate ajastu?
Uudised
  • 06.07.16, 12:00
Hittrestorani omanikud said plaanitust enam dividende
Eesti parimate sekka hinnatud toidukohad Oko, Noa ja Tuljak kasvatasid mullu jõuliselt käivet ning maksid seni suurimad dividendid.
  • ST
Sisuturundus
  • 28.04.25, 12:52
Kui äri vajab teadust – Eesti ettevõtted avavad teaduskoostöö köögipoole
„See algas vajadusest. Meil oli materjal, aga me ei teadnud veel, mida see pikas plaanis suudab,” meenutab Karl Pärtel, tuleviku ehitusmaterjali tootev Myceeni kaasasutaja. Sarnase tee läbis ka kaugseirega tegelev ettevõte KappaZeta, kes soovis paremini modelleerida metsamahu ja -kõrguse hindamist satelliidifotodest tulenevast informatsioonist. Mõlemal juhul oli lahenduseks kaasata oma meeskonda ülikoolist teadlased. Mitte konsultatsiooniks, vaid väljundipõhiseks koostööks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele