Kärdla Kuur ongi peaaegu kuur ehk kerge suveehitis, kus juba aastaid tegutseb Hiiumaa üks populaarsemaid restorane. Rõõmus, värviline ja maitsev.

- Värvilise mööbli ja merevaatega jättis Kuur üldiselt meeldiva mulje. Foto: Raul Mee
Restorani esinimeks on Heimar Kuuskler, staažikas ja menukas kokk, kelle kogemustepagasis mitme restorani peakoka roll. Erinevalt paljudest (suve)restoranidest, pole kuulus kokk vaid “vapiloomaks” ehk menüü kokkupanijaks ja reklaaminäoks, vaid on ka päriselt kohal. Kas just alati, aga oli vähemalt neil kordadel, kui meie Kuuris käisime.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Baltikumi juhtiva energiaettevõttena paistab Ignitis Group silma nii oma tugeva kasvuloo, portfelli mitmekesisuse kui tugeva dividendipoliitikaga. Vilniuse börsil noteeritud ettevõte on suutnud IPOst alates kahekordistada oma kohandatud EBITDAt ja viiekordistada oma taastuvenergia portfelli, tagades seejuures atraktiivse dividenditootluse. Ignitis Groupi investorsuhete juht Aine Riffel-Grinkevičienė jagab, mis on ettevõtte senise eduloo taga ning mida võiksid investorid oodata lähiaastatel.