Kärdla Kuur ongi peaaegu kuur ehk kerge suveehitis, kus juba aastaid tegutseb Hiiumaa üks populaarsemaid restorane. Rõõmus, värviline ja maitsev.
- Värvilise mööbli ja merevaatega jättis Kuur üldiselt meeldiva mulje. Foto: Raul Mee
Restorani esinimeks on Heimar Kuuskler, staažikas ja menukas kokk, kelle kogemustepagasis mitme restorani peakoka roll. Erinevalt paljudest (suve)restoranidest, pole kuulus kokk vaid “vapiloomaks” ehk menüü kokkupanijaks ja reklaaminäoks, vaid on ka päriselt kohal. Kas just alati, aga oli vähemalt neil kordadel, kui meie Kuuris käisime.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
“Peaksime igapäevaselt kasutatavaid asju paremini hoidma,” räägib saates “Juhtides tulevikku” tehnikaringlust korraldava Green Dice asutaja ja juht Argo Alaniit. “Elektroonikaseadmete tootmine on selline, mida ei lubataks enam Euroopas teha – keskkonnanõuded on meeletud ja me ei taluks näiteks elementide kaevandamist, see on ränk töö.“