Kärdla Kuur ongi peaaegu kuur ehk kerge suveehitis, kus juba aastaid tegutseb Hiiumaa üks populaarsemaid restorane. Rõõmus, värviline ja maitsev.
- Värvilise mööbli ja merevaatega jättis Kuur üldiselt meeldiva mulje. Foto: Raul Mee
Restorani esinimeks on Heimar Kuuskler, staažikas ja menukas kokk, kelle kogemustepagasis mitme restorani peakoka roll. Erinevalt paljudest (suve)restoranidest, pole kuulus kokk vaid “vapiloomaks” ehk menüü kokkupanijaks ja reklaaminäoks, vaid on ka päriselt kohal. Kas just alati, aga oli vähemalt neil kordadel, kui meie Kuuris käisime.
Seotud lood
Tulev aasta toob ettevõtjatele hulganisti lisakulusid erinevate maksude ja seadusemuudatuste näol. Kindlasti tuleb tegeleda kulude kärbetega hoidmaks jätkusuutlikku konkrurentsieelist turul. Selleks peab olema esimene samm taotleda paremad krediidi rahastuse tingimused. Pane rahastajad proovile laenuvõrdlusportaalis Sortter!