Suviti avatud restoran on väikese saare jaoks juba iseenesest väärtus. Lisades sellele heatasemelise kokakunsti ja teeninduse, võiks Ungru olla Hiiumaa esindusrestoran.
- Ungru Resto & Külalismaja asub otse mere ääres kunagises tollimajas. Foto: Raul Mee
Ongi, kui just parajasti pole tühjaks söödud. Menüü on esinduslik, kokku pandud modernse stilistikaga kohalikust toorainest, sekka maailmaklassikat, ning võiks rahuldada nõudlikumagi maitse. Võiks, aga alati ei õnnestu. Neljast proovitud roast kaks olid kaks väga maitsvad ja kaks mitte, teenindus algas kehvalt, kuid suutis siiski meeldival moel lõpuni jõuda.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
“Peaksime igapäevaselt kasutatavaid asju paremini hoidma,” räägib saates “Juhtides tulevikku” tehnikaringlust korraldava Green Dice asutaja ja juht Argo Alaniit. “Elektroonikaseadmete tootmine on selline, mida ei lubataks enam Euroopas teha – keskkonnanõuded on meeletud ja me ei taluks näiteks elementide kaevandamist, see on ränk töö.“