Tallinnas Narva maanteel asuva Tartariga gastronoomilise comeback’i teinud Andrei Šmakovi, ühe meie kõrgeima lennuga tippkoka restoraniporfelli lisandus teinegi söögikoht – Mere puiestee gastrobaar Love Mussels.
- Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab Love Musselsis napp sisekujundus. Foto: Raul Mee
Vormilt bistroo, sisult (tipp)restoran, võiks Love Musselsi lühim enesetutvustus kõlada. Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab napp sisekujundus, kergesti puhastatavad heledad pinnad, lauale valmis pandud söögivahendid ja pooliseteeninduslik töökorraldus. Maitsed on pärit aga gastronoomia kõrgeimatest sfääridest.
Seotud lood
Vargused ei ole jätnud puutumata mitte ühtegi kaupluseketti. Kuigi suuremad poed panustavad turvalisusele üha rohkem, kannavad ärid iga aasta varguste tõttu siiski väga suuri kahjusid. Forus annab ühe Eesti suurima turvapartnerina ekspertnõu, kuidas kaitsta paremini oma vara ja kaupluse töötajad saaksid end tunda turvalisemalt.