Tallinnas Narva maanteel asuva Tartariga gastronoomilise comeback’i teinud Andrei Šmakovi, ühe meie kõrgeima lennuga tippkoka restoraniporfelli lisandus teinegi söögikoht – Mere puiestee gastrobaar Love Mussels.

- Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab Love Musselsis napp sisekujundus.
- Foto: Raul Mee
Vormilt bistroo, sisult (tipp)restoran, võiks Love Musselsi lühim enesetutvustus kõlada. Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab napp sisekujundus, kergesti puhastatavad heledad pinnad, lauale valmis pandud söögivahendid ja pooliseteeninduslik töökorraldus. Maitsed on pärit aga gastronoomia kõrgeimatest sfääridest.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) annab toetust liigiti kogutud jäätmete ringlussevõtu suurendamiseks. Ettevõtted saavad toetust küsida ettevalmistavateks tegevusteks, jäätmete ringlussevõtuks ning jäätmearuandluse liidestamiseks riikliku infosüsteemiga. Alates 24. maist saavad toetust taotleda kõikide jäätmeliikide töötlejad.