Restoranide praegust nappi külastajaskonda arvestades oli Mon Repos laupäeva lõunasel ajal vaat et rahvast täis – paar kohvitajat ja kaks laudkonda einestajaid.

- Mon Repos' menüü on suurejooneliselt originaalne ja annab kinnitust nii peakoka enesekindlusest kui fantaasialennust. Foto: Raul Mee
Vaatamata oma suhteliselt lühikesele elueale – avatud alles neli aastat tagasi, on Mon Repos omajagu tähelepanu pälvinud. Põhjuseks nii kaunis ajalooline hoone kui tuntud ja hinnatud peakokk Vladislav Djatšuk, kes juhib veel ka restoran Tchaikovsky kööki. Ka aastatel 1921-1922 tegutses selles 1870. aastal suvemajaks ehitatud villas restoran Mon Repos. Peale seda on hoone olnud koduks mitmele kohvikule-restoranile, kogunud kuulsust kabaree ja kasiinona.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Inimeste suhtumine krüptoteemasse on viimaste aastatega oluliselt muutunud – kui varem tundus krüpto kiire rikastumise ja kahtlase spekulatsioonivahendina, siis nüüd nähakse selles investeerimisvõimalust ja tehnoloogilist platvormi, ütleb enam kui 10-aastase krüptokogemusega raamatupidamisettevõtte Kidnes OÜ juht Anna Šendik.