Ükskõik, millisele turule sisenedes on vaja tunda sealseid inimesi, rääkis Premia Tallinna külmhoone juht Aivar Aus Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Selleks on ta Aasia turgudel palganud kohalikud juhid. Veel peab ta oluliseks suuremates koostööpartnerites osaluse võtmist, et tagada koostöö järjepidevus.
Ta tõi näite, et täna võib Aasia turgudelt leida Karumsi kohukest, kuid see pole nii hästi seal kaubaks läinud, kui alguses oodati. Seda sellepräast, et ei tuntud piisavalt hästi kohalikke maitseid.
Premia ambitsioonid on seejuures suured. Niiplaanitakse siseneda nii India, Austraalia, Uus-Meremaa, aga ka Jaapani turule. Sihikul on ka Tai ja Kambodža.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.