• OMX Baltic0,02%270,24
  • OMX Riga−0,52%877,12
  • OMX Tallinn0,08%1 729,21
  • OMX Vilnius0,02%1 044,12
  • S&P 5000,4%5 916,98
  • DOW 30−0,28%43 268,94
  • Nasdaq 1,04%18 987,47
  • FTSE 100−0,13%8 099,02
  • Nikkei 225−0,16%38 352,34
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,94
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%105,62
  • OMX Baltic0,02%270,24
  • OMX Riga−0,52%877,12
  • OMX Tallinn0,08%1 729,21
  • OMX Vilnius0,02%1 044,12
  • S&P 5000,4%5 916,98
  • DOW 30−0,28%43 268,94
  • Nasdaq 1,04%18 987,47
  • FTSE 100−0,13%8 099,02
  • Nikkei 225−0,16%38 352,34
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,94
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%105,62
  • 17.12.21, 16:00

Pühade ajal võiks kinkida uusi maitseid

00:00
  • Violetta RiidasVioletta Riidas
Pühade ajal võiks kinkida uusi maitseid

Selle aasta viimases Terviseuudiste saates tuleb jutuks pühadeaegne söömine ja toitumine üldiselt. Räägitud saab taldrikureeglist, valkudest, rasvadest ja süsivesikutest ning sellest, kuidas süüa nii, et ülekaaluliseks ei muutuks.

Samuti sellest, mida peaks silmas pidama need, kes valmistuvad maratonideks, kuid ei tahaks end pühade ajal siiski liiga rangelt piirata. Üheks võtteks pääsemaks rasvaste roogade ülesöömisest on viia kingiks kaasa ebatraditsioonilisi toite.

Saatekülaliseks on Lääne-Tallinna Keskhaigla toitumisnõustaja ja -terapeut Külli Holsting. Saadet juhib Violetta Riidas.

Saadet toetab Lääne-Tallinna Keskhaigla

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele