„Ma tahan rohkem ja olen valmis selle nimel ohvreid tooma. Tasuta ei ole midagi,“ räägib saates tippkokk Tõnis Siigur. „See on pikas perspektiivis jätkusuutlikum, kui lihtsalt olla üks miljonist ja aeg ära kulutada. Aeg on minu jaoks hästi oluline.“
Siinsest mainekast tippkokast on kasvanud ka ettevõtja ja valdkonna suunanäitaja, mis tipnes tänavu Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutise, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Tööandjate keskliidu ettevõtluskonkursil, kus talle ja Marti Siimannile kuuluv OKO Restoranid kandideeris aasta ettevõtteks ja võitis aasta turismiedendaja tunnustuse.
Kokana alustanud Siigur unistas juba 20 aastat tagasi Michelini tärnidest ja on aastatepikkuse töö, mõtteviisi ja põhimõtetega jõudnud Eestis absoluutsesse tippu. Sellega ta piirduda ei plaani.
Saates tulebki temaga juttu sellest, kuidas sai temast juht ja ettevõtja ning mida see teekond talle õpetas, milliseid ohvreid on tippu jõudmine nõudnud, kuidas juhtida end ja töötajaid intensiivses toitlustusvaldkonnas kiirust ja tervist hoides, ambitsioonist, unistamisest ja nende ellu viimisest, tema mõtteviisist ja põhimõtetest. Saatejuht on Rivo Sarapik.
Foto: Postimees/Scanpix.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.