Liisi Tarvo asutas teismelisena pärast unenäos oma toidukoha nägemist vrapikohviku. Tänaseks on Wrap´n´Roll kasvanud kolme toidukohaga ketiks, annab tööd paarikümnele inimesele ja seda kutsutakse uusi toidukohti avama.

- Liisi Tarvo, Wrap’n’Rolli üks asutajaid, nägi oma toidukohta unes. Foto: Liis Treimann
Teeme juttu sellest, kuidas ehitada kestvat ettevõtet ja luua meeskond, mis järgib sinu väärtuseid, kuidas end tõestada, ja sellest, mis on juhile ning ettevõtjale kõige tähtsam.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kuidas töötab Tehnopoli tehisarukiirendi, millist tuge idufirmad sealt saavad ja millised ettevõtted on oodatud osalema, sellest räägitakse värskes Äripäeva raadio saates.