Äripäeva raadio seekordse saate "Delovõje ljudi" külaline on Anastassia Raig. Ta on Eestist pärit, elab Londonis, aga arendab Eestis idufirmat FoodAngels.
- FoodAngelsi eesmärk on see, et maitsvat restoranitoitu niisama minema ei visataks. Foto: Raul Mee
Selle platvormi mõte on "päästa" toitu, mida muidu restoranid viskaksid minema. Saates räägib Raig, mis on idufirma mõte ja ärimudel, kuidas tunnevad ennast praegu restoraniärid ning kuidas ehitada start-up'i, kui sul ei ole selles valdkonnas varasemat kogemust.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Varahaldur ja majandusekspert Peeter Koppel leiab, et praegune majanduskeskkond on suhteliselt kesine, kuid me pole selles lõpuni ise süüdi.