Eesti idufirma üritab läänemaailma eeskujul päästa restoranitoitu
Äripäeva raadio seekordse saate "Delovõje ljudi" külaline on Anastassia Raig. Ta on Eestist pärit, elab Londonis, aga arendab Eestis idufirmat FoodAngels.
FoodAngelsi eesmärk on see, et maitsvat restoranitoitu niisama minema ei visataks. Foto: Raul Mee
Selle platvormi mõte on "päästa" toitu, mida muidu restoranid viskaksid minema. Saates räägib Raig, mis on idufirma mõte ja ärimudel, kuidas tunnevad ennast praegu restoraniärid ning kuidas ehitada start-up'i, kui sul ei ole selles valdkonnas varasemat kogemust.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.