Mon Repos' menüü on suurejooneliselt originaalne ja annab kinnitust nii peakoka enesekindlusest kui fantaasialennust.Foto: Raul Mee
Restoranide praegust nappi külastajaskonda arvestades oli Mon Repos laupäeva lõunasel ajal vaat et rahvast täis – paar kohvitajat ja kaks laudkonda einestajaid.
Vaatamata oma suhteliselt lühikesele elueale – avatud alles neli aastat tagasi, on Mon Repos omajagu tähelepanu pälvinud. Põhjuseks nii kaunis ajalooline hoone kui tuntud ja hinnatud peakokk Vladislav Djatšuk, kes juhib veel ka restoran Tchaikovsky kööki. Ka aastatel 1921-1922 tegutses selles 1870. aastal suvemajaks ehitatud villas restoran Mon Repos. Peale seda on hoone olnud koduks mitmele kohvikule-restoranile, kogunud kuulsust kabaree ja kasiinona.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.