• OMX Baltic−0,25%272,29
  • OMX Riga−0,13%872,59
  • OMX Tallinn−0,33%1 736,47
  • OMX Vilnius−0,27%1 050,05
  • S&P 5001,05%5 772,92
  • DOW 300,88%42 160,66
  • Nasdaq 1,32%18 419,2
  • FTSE 100−0,14%8 172,39
  • Nikkei 2251,11%38 474,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,91
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%106,91
  • OMX Baltic−0,25%272,29
  • OMX Riga−0,13%872,59
  • OMX Tallinn−0,33%1 736,47
  • OMX Vilnius−0,27%1 050,05
  • S&P 5001,05%5 772,92
  • DOW 300,88%42 160,66
  • Nasdaq 1,32%18 419,2
  • FTSE 100−0,14%8 172,39
  • Nikkei 2251,11%38 474,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,91
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%106,91
  • 11.05.20, 12:00

Anu Prandi: nullist taas üles, elu ja surma peale

Kõige kiirem ja suurem šokk koos epideemiaga saabus toitlustuse -ja majutuseärisse. Üleöö null klienti, see mõjus ootamatu jäise dušina. Mida teha, et meie lemmikrestoranid ja -hotellid ellu jääksid, arutleb töösuhteagentuuri Actory partner ja gastronoomikonkursi Hõbelusikas asutaja Anu Prandi.
Märtsikuus viis koroonakriis söökohtadest külastajad. Pildil tühjad lauad Tallinnas raekoja platsi.
  • Märtsikuus viis koroonakriis söökohtadest külastajad. Pildil tühjad lauad Tallinnas raekoja platsi. Foto: Liis Treimann
Restoraniäris ei ole hetkel eesmärk kasumit teenida tegutsetakse ellu jäämise nimel. Restoraniäri on madala marginaliga äri ka tava tingimustes ja kogu maailmas. Restoranidel on suured püsikulud, mis tuleb tasuda vaatamata sellele kas ollakse avatud või mitte - ruumide rent, küte, elekter, köögiinventariga seotud kulud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele