Noblessneri sadama piirkond, äsjane kõle varemelinnak on kui tuhast tõusnud fööniks, täis trendikaid söögi-joogi- ja meelelahutuskohti. Lore, Leiva ja Umamiga kuulsust võitnud tegijate uus bistroo on nende hulgas üks nooremaid.
- Interjöör meenutab natuke Prantsuse klassikalist bistrood, natuke klaasitöökoda, natuke ballisaali ja natuke salongi. Foto: Raul Mee
Kottpime. Tänavavalgustusest võib vaid unistada. Majal pole numbrit. Vaid paari sentimeetri suurune nimesilt on kujundatud nii kunstiliselt, et jääb enam-vähem loetamatuks. Teen ukse lahti – ja värskelt avatud bistroo Lore kaks suurt saali on rahvast pilgeni täis. Taas on Janno Lepik ja Kristjan Peäske, kokk ja sommeljee, teinud seda, mis juba mitu korda varemgi – ükskõik, kuhu oma uue koha rajavad, leiab rahvas selle üles. Tegid Mustamäele bussipargi kõrvale Umami, polnud probleemiks asukoht äärelinnas. Tõstsid selle suveks Kalaranda – rahvas tuli järele. Nüüd on nad poetanud bistroo Lore Noblessneri kvartali kõige kaugemasse ja pimedamasse nurka ning juhtunud on see, mis juhtus varemgi.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
“Peaksime igapäevaselt kasutatavaid asju paremini hoidma,” räägib saates “Juhtides tulevikku” tehnikaringlust korraldava Green Dice asutaja ja juht Argo Alaniit. “Elektroonikaseadmete tootmine on selline, mida ei lubataks enam Euroopas teha – keskkonnanõuded on meeletud ja me ei taluks näiteks elementide kaevandamist, see on ränk töö.“