Tallinnas Noblessneri kvartalis avati eelmise aasta sügisel Jaapani restoran Kampai. Eesti keelde tõlgituna võiks see olla “Terviseks!”.
- Kampais on ühe katuse all on kokku saanud eri iseloomuga Jaapani restoranikultuuri esindajad. Foto: Raul Mee
Kunagise allveelaevatehase tootmishooned on erakordselt lühikese ajaga täitunud söögi- ja joogikohtadega – justkui poleks Tallinnas mujal enam ruumi! Koos Kampaiga mahuvad samasse majja ära kunstikeskus Kai, Lore bistroo, baar Kaif ja Suhkruingli koogipood. Väljaku teises servas on kiirelt Tallinna esindusrestoraniks tõusnud 180˚ by Matthias Diether, sealsamas kõrval Texase BBQ menüüga Põhjala pruulikoja tap-room, siis veel Proto kohvik, burgerikoht ja Samovar – terve toidu- ja joogilinnak.
Seotud lood
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.