Tallinnas Noblessneri kvartalis avati eelmise aasta sügisel Jaapani restoran Kampai. Eesti keelde tõlgituna võiks see olla “Terviseks!”.
- Kampais on ühe katuse all on kokku saanud eri iseloomuga Jaapani restoranikultuuri esindajad. Foto: Raul Mee
Kunagise allveelaevatehase tootmishooned on erakordselt lühikese ajaga täitunud söögi- ja joogikohtadega – justkui poleks Tallinnas mujal enam ruumi! Koos Kampaiga mahuvad samasse majja ära kunstikeskus Kai, Lore bistroo, baar Kaif ja Suhkruingli koogipood. Väljaku teises servas on kiirelt Tallinna esindusrestoraniks tõusnud 180˚ by Matthias Diether, sealsamas kõrval Texase BBQ menüüga Põhjala pruulikoja tap-room, siis veel Proto kohvik, burgerikoht ja Samovar – terve toidu- ja joogilinnak.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
“Peaksime igapäevaselt kasutatavaid asju paremini hoidma,” räägib saates “Juhtides tulevikku” tehnikaringlust korraldava Green Dice asutaja ja juht Argo Alaniit. “Elektroonikaseadmete tootmine on selline, mida ei lubataks enam Euroopas teha – keskkonnanõuded on meeletud ja me ei taluks näiteks elementide kaevandamist, see on ränk töö.“