Vidrike Külamaja restoranil läheb kolmas hooaeg. Lagunenud hoone on külarahva ühisel jõul tehtud korda, head toitu ja Itaaliat armastavate inimeste eestvõttel pakutakse itaaliapäraseid roogasid.
- Külarahvas tegi lagunenud hoone ühisel jõul korda ja nüüd on seal populaarne söögikoht. Foto: Raul Mee
Menüüd valitsevad pitsa ja pasta, on ka mõni salat, eel- ja pearoog. Joogikaart pakub põhiliselt Itaalia ja kohalikke veine ning lähikonna õlut ja siidrit. Kohalik vein on Vidrikel lausa hüperkohalik – vaid mõne kilomeetri kaugusel asub Murimäe veinitalu, kus tehakse veini nii oma viinamäe viinamarjadest kui õuntest ja muust traditsioonilisest kraamist. Klaas aroonia-mustasõstraveini on küll kolmandiku võrra kallim kui Soave Classico, kuid mis parata, veinivalmistamise tingimused on Eestis märksa viletsamad kui Itaalias ja toetused sellele põllumajandusharule olematud.
Seotud lood
Lõuna-Eesti väikefirmad ajavad keset koroonakriisi oma asja edasi ning teevad mõne pelglikuma jaoks ehk liigagi julgeid otsuseid.
Tarkvaraarendajale Merada on turvalisuse tagamine ühtviisi oluline nii uue tarkvara kirjutamisel kui ka küberrünnaku ohu minimeerimisel oma ettevõttele. Viimase jaoks tehakse koostöös Teliaga regulaarselt turvanõrkuste kontrolli.