Seekordses sarja "Kiired ja vihased" saates on külas kahekordse gaselli ja tervisliku toidu kohviku Bopp asutaja ja omanik Tiia Schmidt.
Juhtimistreenerist toitlustusäri pidaja lahkus viis aastat tagasi suurettevõttest palgatöölt, et asutada tervislikke ja puhtaid toite pakkuv kohvik. Nii viis naine täide ka enda pikaajalise eesmärgi, milleks oli ettevõtjaks hakkamine. Schmidti jaoks oli toitlustusvaldkond võõras, mistõttu ka ettevõtluse algus konarlik, kuid eneseusku ta ei kaotanud ja nüüd on kohvikust saanud populaarne toidukoht.
Saates tuleb juttu Boppi loomisest ja ettevõtlusega alustamisest, Boppi kiirest kasvust ning tulevikuplaanidest ja ettevõtluses eesmärkide seadmisest. Lisaks saame teada, kuidas laveerida mitme kohustuse ja rolli vahel ilma, et läbipõlemine end näole annaks.
Saate teises pooles räägime Äripäeva suurürituste juhi Jana Palmiga eelseisvast 25. Gaselli Kongressist.
Saate ajakava:
01:12 Ettevõtlusega alustamine
06:06 Raskete aegade ületamine
10:22 Tervisliku toidu pakkumine kui missioon
14:11 Toitlustussektori hetkeolukord
18:55 Töö juhtidega ja eesmärkide seadmine
21:30 Mitme rolli vahel fookuse leidmine
30:30 Mida on oodata eelseisvast 25. Gaselli Kongressist?
Saadet juhib Julia Laidvee.
Foto: Andres Laanem
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.