Külas on Merrit ja Jaan Kiho, kes peavad väikeses rannakülas kodurestorani Mermer. Räägime sellest, kuidas on õnnestunud ühel väikesel kodurestoranil püsida juba 11 aastat restoranimaastikul tihedas konkurentsis ning teenida ka mitmeid tunnustusi.
Saatest saab teada, miks jõudis pererahvas restorani pidamiseni ja kuidas muutus algne hobi- ja naljaprojekt igapäevaseks tööks.
Külalised räägivad, mis on kõige olulisemad väärtused nende restoranis ja miks nad peale kriisi mitte midagi teistmoodi ei tee. Kodurestorani ja tavarestorani erinevustest ja kriisis kohanemisest. Veel räägivad külalised oma eeskujudest ettevõtluses ja kirjeldavad oma ideaalset klienti. Saadet juhib Gregor Alaküla. Foto: Ilmar Saabas, Ekspress Meedia, Scanpix.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.