• OMX Baltic−0,45%271,67
  • OMX Riga−0,16%862,52
  • OMX Tallinn−0,44%1 726,94
  • OMX Vilnius0,28%1 066,75
  • S&P 5001,09%5 930,85
  • DOW 301,18%42 840,26
  • Nasdaq 1,03%19 572,6
  • FTSE 100−0,26%8 084,61
  • Nikkei 225−0,29%38 701,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,25
  • OMX Baltic−0,45%271,67
  • OMX Riga−0,16%862,52
  • OMX Tallinn−0,44%1 726,94
  • OMX Vilnius0,28%1 066,75
  • S&P 5001,09%5 930,85
  • DOW 301,18%42 840,26
  • Nasdaq 1,03%19 572,6
  • FTSE 100−0,26%8 084,61
  • Nikkei 225−0,29%38 701,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,25
  • 31.05.22, 16:00

Tärniga restorani peremees: me ei ürita raha teenida, see on meie katselabor

00:00
  • Gregor AlakülaGregor Alaküla
Tärniga restorani peremees: me ei ürita raha teenida, see on meie katselabor

Räägime rahvusvahelise Michelini restoranigiidi laienemisest Eestisse. Alustuseks tutvustame tunnustuse tähendust, erinevaid kategooriaid ja tunnustuse saajaid. Seejärel kuulete pikemat intervjuud ühe Michelini tärni pälvinud NOA Chef's Halli peakoka Roman Sidorovi (fotol vasakul) ja OKO restoranide grupi peremehe Martti Siimanniga.

Räägime nendega restoranielust pärast tärni saamist, sellest, kuidas näeb sõna otseses mõttes töö välja tunnustatud restorani köögipoolel ja sellest, millised on restoranide edasised plaanid. Saate pani kokku Gregor Alaküla (fotol paremal). Foto autor: Andras Kralla.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele