Seekordses Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini" on külas Eesti tuntumaid toitumisnõustajaid Erik Orgu, kes on viimased 10 aastat tegutsenud ka ettevõtjana.
- Erik Orgu. Foto: Karli Saul / Scanpix
Saates tuleb juttu sellest, kuidas sai miinimumpalgaga kokast 200 000eurose kasumiga ettevõtja, mida on ta sellel teekonnal õppinud ja millised on tema järgmised ideed.
Samuti tuleb juttu sellest, kuidas teha enda nimest bränd, kuidas erineda turul teistest ja loomulikult räägime ka ettevõtmisega kaasnevatest õnnelikest ning keerukamatest hetkedest läbi Erik Orgu silmade.
Saatejuht on Claudia Robin Andros.
Kuula saadet siit:
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Varahaldur ja majandusekspert Peeter Koppel leiab, et praegune majanduskeskkond on suhteliselt kesine, kuid me pole selles lõpuni ise süüdi.