Soome turisti üllatab Eestis käies siinne toidukultuur, ütles Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik.
- Liina Maria Lepik. Foto: Andras Kralla
Lepik rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et Eestisse tulevad soomlased enamasti muudel eesmärkidel, kuid hiljem tuuakse põhilise positiivse argumendina välja, et Eestis sai hästi süüa. Nüüd kutsub EAS soomlasi juba teadlikult Eestisse siinse toidu pärast, märkis Lepik.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Rahvusvahelise veebipõhise maaklerfirma Freedom24 analüütikud on välja selgitanud kümme ettevõtet, mille börsile minek (IPO) saab olema alanud aastal finantsmaastiku keskmes. Nende seas on nii tehisintellekti uuendajaid, digitaalse turvalisuse liidreid kui ka kiirmoehiiglasi, lisaks ettevõtteid, mis püüavad positsioneerida ennast mõnedes võtmekategooriates ja meelitada ligi kõige tähelepanelikumaid investoreid.