Soome turisti üllatab Eestis käies siinne toidukultuur, ütles Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik.
- Liina Maria Lepik. Foto: Andras Kralla
Lepik rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et Eestisse tulevad soomlased enamasti muudel eesmärkidel, kuid hiljem tuuakse põhilise positiivse argumendina välja, et Eestis sai hästi süüa. Nüüd kutsub EAS soomlasi juba teadlikult Eestisse siinse toidu pärast, märkis Lepik.
Seotud lood
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.