Roheline mõtteviis on viimasel ajal jäänud koroonapandeemia varju. Argumendid, millega põhjendatakse endiselt rohket tarbimist, on justkui piinlikud vabandused, ütles Fotografiska kaasasutaja ja peakokk Peeter Pihel.
- Tallinna Fotografiska restoran. Foto: Raul Mee
Pihel rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et nad juurutavad ise oma toitude valmistamisel võimalikult efektiivset ja keskkonnasõbralikku lähenemist ja loodavad, et sarnased veendumused jõuavad ka teisteni. "Kõik hakkab enesest peale, isegi väikestest sammudest," ütles peakokk.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Ettevõtet ostes ja müües sõlmitakse siduv hinnakokkulepe alles üsna lõpus, kui on hinnatud firma väärtus ja tehtud hoolsusaudit ehk due diligence raport. Teinekord võib sellest selguda, et miljoniga kasumis ettevõte on hoopiski miljoniga kahjumis, räägiti saates.