Kolme maailmatasemel restorani peakokk Koit Uustalu rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et Pühajärvel tegutseva restorani näitel harjutati piirangutega juba enne pandeemiat, sest klientuur oli talviti oluliselt väiksem kui suvel.
- GMP Pühajärve restoran. Foto: Raul Mee
Koit Uustalu on peakokk kolmes söögikohas, mis pääsesid väärtrestoranide teejuhti White Guide 2022: GMP Pühajärve restoran, GMP Patisserie restoran Tartus ja Von Gernet Haapsalus. Rääkisime hommikuprogrammis Uustaluga, kas tänavune aasta on nõudnud kõrge taseme hoidmiseks ekstra pingutusi ning mida ta arvab hiljutises Äripäeva juhtkirjas välja öeldud seisukohast, et valitsus peaks eraldama raha Michelini giidide Eestisse toomiseks.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis hõigatakse välja tööinspektsiooni tunnustuse saajad ning puhutakse juttu väga eduka peakokaga.
Rudolf, Kadrioru uus restoran on nime poolest eestlane, sisekujunduselt skandinaavlane, menüült aga eht prantslane, väikese põhjamaise aktsendiga.
Rahvusvahelise veebipõhise maaklerfirma Freedom24 analüütikud on välja selgitanud kümme ettevõtet, mille börsile minek (IPO) saab olema alanud aastal finantsmaastiku keskmes. Nende seas on nii tehisintellekti uuendajaid, digitaalse turvalisuse liidreid kui ka kiirmoehiiglasi, lisaks ettevõtteid, mis püüavad positsioneerida ennast mõnedes võtmekategooriates ja meelitada ligi kõige tähelepanelikumaid investoreid.