Katre Kõvask asub pärast Tallinkist töötamist juhtima uut joogitööstust. Foto: Liis Treimann
Kõvask rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et uus algus tähendab ka uue tehase ja tootmisliinide tekitamist. Näiteks tootmisesse plaanib ettevõte luua ligikaudu 15 töökohta.
Seni Tallinki frantsiisirestorani Burger Kingi ja Tallinki laevadel toitlustuse eest vastutanud rahvusvahelise kaldakaubanduse juht Katre Kõvask võtab suve lõpus vastu uue väljakutse.
Äripäeva raadio sisuturundussaade on pühendatud väikeettevõtete konverents-messile Südi 2025, kus jagavad kogemuslugusid väikeettevõtjad. Suurfirmade esindajad annavad nõu finantseerimise, energia-, IT-, tervise- ja personaliküsimustes.