• OMX Baltic0,02%273,83
  • OMX Riga−0,15%872,53
  • OMX Tallinn0,89%1 735,06
  • OMX Vilnius−0,02%1 054
  • S&P 5000,41%5 728,8
  • DOW 300,69%42 052,19
  • Nasdaq 0,8%18 239,92
  • FTSE 1000,83%8 177,15
  • Nikkei 225−2,63%38 053,67
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,92
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%106,5
  • OMX Baltic0,02%273,83
  • OMX Riga−0,15%872,53
  • OMX Tallinn0,89%1 735,06
  • OMX Vilnius−0,02%1 054
  • S&P 5000,41%5 728,8
  • DOW 300,69%42 052,19
  • Nasdaq 0,8%18 239,92
  • FTSE 1000,83%8 177,15
  • Nikkei 225−2,63%38 053,67
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,92
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%106,5
  • 06.04.23, 10:38

Toiduettevõtja sai edusoonele koerapuljongiga

Toidusektoris tegutseva Foodstudio Kitcheni asutaja Helgor Markov tegeleb mitme ärisuunaga, kuid üllatavalt edukaks on osutunud puljongite tegemine koertele ja kassidele, pääsedes näiteks Suurbritannia suurde jaeketti, märkis ettevõtja.
Koer loomasöödaalusega.
  • Koer loomasöödaalusega. Foto: Raul Mee
Markov rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et loomade jaoks mõeldud puljongi valmistamine on keerulisem kui inimestele. Samas tunnistas ta, et kodus on isegi kasutanud koerapuljongit risotto tegemiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele