Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Vilma lõpetab Viljandis leivategemise
Aprillis lõpetab leivatootja Vilma leibade
ja saiade tegemise, koondab paarkümmend töötajat ning keskendub tortide ja
jahupulbrite tootmisele, kirjutas Sakala.
"See muudab meie tootmise efektiivsemaks," kinnitas Vilma emafirma Kalev Chocolate Factory juhatuse liige Mait Nilson, kelle sõnul hoiab see kokku logistikakulusid ja annab võimaluse tööjõudu efektiivsemalt kasutada.
Nilson sõnul jahutoodete tootmine Jõhvi ja Viljandi ettevõtete vahel ära ning edaspidi hakatakse leiba ja saia küpsetama Jõhvis ning Viljandisse kolib tortide ja kookide ning jahusegude valmistamine.
Kalev Chocolate Factory AS alustas 2007.
aasta lõpus üleminekut tootegrupipõhisele tootmisele, mille tulemusena hakatakse
pagari- ja jahukondiitritooteid valmistama erinevates toomisüksustes. Ühtlasi
saavad küpsised uued pakendid ning uue töö peab leidma 40 töötajat.