Joogitootjad pingutavad raskel ajal naba paigast: kraaniga kotidžinn ja sinine viin
“Seda viina võib juua soojalt ka.” Tarbija rahakotile keerulisel ajal otsivad toidutootjad erilise pühendumisega uut ja enneolematut, et müük ikkagi edeneks.
Et jaheneval turul ellu jääda, otsivad joogitootjad kõikjalt uuendusi tootearenduses. Kui veini või mahla saab juba ammu kraanist lasta, siis Atla Distillery juhatuse liige Mart Rahkema näitas, kuidas tema laseb kraanist otse klaasi ka džinni. Foto: Andras Kralla
Toidumessil, mis mõeldud ettevõtjalt ettevõtjale, ei jää pessimismile ruumi. Meeleolu on lõbusalt asjalik. Nii astuski joogitootja Atla Distillery juhatuse liige Mart Rahkema sooja viina jutuga ajakirjanikule ligi. Sooja viina idee seisneb maitsenüansside paremini esile toomises.
Äripäeva joogitootjate edetabelis esikahekümnesse jõudnud joogitootja Siidrikoda juht Sulev Nõmmann kinnitab, et raske on kõigil, olenemata edetabeli kohast.
Praegu on hästi keeruline aeg ja mitte ainult väiketootjatel, vaid üleüldse ettevõtjatel, sest see valitsus ei ole ettevõtjasõbralik, ütles joogitootja Kodase omanik Sulev Nõmmann.
Turvalisse ja jätkusuutlikku ühiskonda panustav Forus on igapäevaselt abiks paljudele kaubanduskeskustele. Teiste hulgas Viru Keskusele, mis on Eesti külastatuim ostu- ja meelelahutuskeskus. Forus hoolitseb juba enam kui kümme aastat kõikide tehnosüsteemide eest, teeb elektritöid ning hooldust. Lisaks on aidanud LEED-sertifitseerimisel ja üüripindade ümberehitustöödel.