Siim Kabrits: seente üüratu potentsiaal toidujulgeoleku tagamisel
Eesti ei tohiks jääda meditsiiniseente sisekasvatuste rajamisel teistest riikidest maha, vaid hoidma liidrite sekka, kirjutab Shroomwell Grupi juht Siim Kabrits.
"Seened pakuvad meile mitte ainult maitsvat toitu, vaid ka tohutut potentsiaali muuta meie toiduvarustust, keskkonda ja toidujulgeolekut," kirjutab Shroomwell Grupi juht Siim Kabrits. Foto: Erakogu
Toit kui põhivajadus mõjutab otseselt inimeste heaolu ja ühiskondade toimimist. Toidujulgeolek on globaalne väljakutse, mis vajab tulevikku vaatavat strateegiat. Peame mõtlema ja tegutsema senisest julgemalt ning innovaatilisemalt.
Kuidas töötab Tehnopoli tehisarukiirendi, millist tuge idufirmad sealt saavad ja millised ettevõtted on oodatud osalema, sellest räägitakse värskes Äripäeva raadio saates.