La Bottega on esindanud Itaalia kööki juba rohkem kui kümme aastat. Alguses legendaarse peakoka Nicolo Tanda, nüüd tema poolt sisse töötatud radu käiva eestlasest peakoka käe all.

- La Bottega esindab trattoria-stiili – laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road.
- Foto: Raul Mee
Kui La Bottega aastal 2008 ukse avas, olid mõned Itaalia restoranid juba pankrotti läinud. Põhiliselt ülearuse hiilguse tõttu. La Bottega tuli rahvale lähemale – mitte ristorante, vaid trattoria, kus laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road. Sama joont hoiab ta siiani, kuuludes kahtlematult vanalinna stabiilseimate restoranide hulka.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Värske Freedom24 analüüs toob välja, et Balti riikide – Eesti, Läti ja Leedu – investorid jälgivad aktiivselt globaalseid trende tehisintellekti, tehnoloogia ja krüptovaluutade vallas, kuid samas avalduvad neil selged rahvuslikud eelistused ja erinevad investeerimisstrateegiad. Eesti investorid paistavad silma lähenemisega, mida iseloomustab eklektilisus ja kõrge risk, samal ajal näitavad nende Balti naabrid vastandlikke tendentse spekulatiivsete ja tasakaalukamate strateegiate suunas.