La Bottega on esindanud Itaalia kööki juba rohkem kui kümme aastat. Alguses legendaarse peakoka Nicolo Tanda, nüüd tema poolt sisse töötatud radu käiva eestlasest peakoka käe all.

- La Bottega esindab trattoria-stiili – laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road. Foto: Raul Mee
Kui La Bottega aastal 2008 ukse avas, olid mõned Itaalia restoranid juba pankrotti läinud. Põhiliselt ülearuse hiilguse tõttu. La Bottega tuli rahvale lähemale – mitte ristorante, vaid trattoria, kus laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road. Sama joont hoiab ta siiani, kuuludes kahtlematult vanalinna stabiilseimate restoranide hulka.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Baltikumi juhtiva energiaettevõttena paistab Ignitis Group silma nii oma tugeva kasvuloo, portfelli mitmekesisuse kui tugeva dividendipoliitikaga. Vilniuse börsil noteeritud ettevõte on suutnud IPOst alates kahekordistada oma kohandatud EBITDAt ja viiekordistada oma taastuvenergia portfelli, tagades seejuures atraktiivse dividenditootluse. Ignitis Groupi investorsuhete juht Aine Riffel-Grinkevičienė jagab, mis on ettevõtte senise eduloo taga ning mida võiksid investorid oodata lähiaastatel.