Maarjamäe lossi restoran on läbi teinud ümbersünni. Minimalistlikust kõledavõitu muuseumisööklast on saanud hubane brasserie Riviera Palais.

- Maarjamäele on tekkinud hubane prantsusepärane restoran. Foto: Raul Mee
Gurmaanina on raske mitte olla frankofiil, seetõttu vaimustun igast natukenegi prantsusepärasest söögikohast, mis meil uksed lahti teeb. Imitatsioon loomulikult originaali ei asenda, aga abiks seegi, eriti koroonaajastul. Brasserie’ks nimetatakse prantsuskeelses keele- ja gastronoomiakultuuris söögikohti, mis jäävad bistroode ja restoranide vahepeale. Tartus on küll üks patisserie, aga brasserie’sid minu teada seni ei olnud, nii et tere tulemast, Prantsusmaa!
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Töötukassa virtuaalne töö- ja karjäärimess toimub 8.–10. aprillini ning viib omavahel kokku tööotsijad ja tööandjad. Milline olukord on tööturul täna ja mida saabuv mess mõlemale osapoolele pakkuda saab, sellest räägib sisuturundussaates lähemalt Töötukassa nõukogu juht ja Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode ning Töötukassa teenusejuht Livia Laas.