Eesti restoranide kõrgest tasemest annavad tunnistust kvaliteedimärgid restoranide ustel. Kuid kas alati on tunnustus ausalt teenitud või saab seda ka muul moel soetada?
- Silverspooni tegevjuht Marje Hallik-Wilson kinnitas, et Hõbelusika konkurss on igati läbipaistev. Foto: Andras Kralla
Restoranide hea maine tagavad eeskätt külastajad – klient käib söögikohas ja jagab saadud kogemust tuttavatega. Ametlikke tunnustusi ja kvaliteedimärke saavad restoranid aga konkurssidelt, millest tuntuim on Silverspoon ehk Hõbelusikas.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Ettevõtet ostes ja müües sõlmitakse siduv hinnakokkulepe alles üsna lõpus, kui on hinnatud firma väärtus ja tehtud hoolsusaudit ehk due diligence raport. Teinekord võib sellest selguda, et miljoniga kasumis ettevõte on hoopiski miljoniga kahjumis, räägiti saates.