Tänased külalised on Vasily Shchiry ja Anna Gritsevich – IT-mees ja jurist, kes peavad oma pagarikoda, kus ei kasutata üldse pärmi. Seetõttu on toodete valmistamise aeg päris pikk, 24 tundi.
Käsitööleib on kindlasti tänapäeval trend, kuid selle turg on suhteliselt kitsas. Intervjuus räägivad Vasily ja Anna, miks nad just selle tegevusala valisid ja kuidas neil õnnestub pidada sellist eksootilist pereäri.
Paljud tööandjad kurdavad tänapäeval, et häid töötajaid on raske leida. Kindlasti see on probleemiks ka Anna ja Vasily jaoks. Kuid nad rääkisid ka ühest väga ebatavalisest probleemist – nimelt oleneb nende äris palju sellest, kuidas ennast tunneb juuretis, mis on käsitööleiva oluline komponent.
Saadet "Delovõje ljudi" juhib Polina Volkova. Saade oli eetris 2019. aasta augustis.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.