• OMX Baltic0,12%269,88
  • OMX Riga−0,13%874,27
  • OMX Tallinn0,19%1 726,29
  • OMX Vilnius−0,08%1 041,63
  • S&P 5000,35%5 969,34
  • DOW 300,97%44 296,51
  • Nasdaq 0,16%19 003,65
  • FTSE 1001,38%8 262,08
  • Nikkei 2250,68%38 283,85
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%108,68
  • OMX Baltic0,12%269,88
  • OMX Riga−0,13%874,27
  • OMX Tallinn0,19%1 726,29
  • OMX Vilnius−0,08%1 041,63
  • S&P 5000,35%5 969,34
  • DOW 300,97%44 296,51
  • Nasdaq 0,16%19 003,65
  • FTSE 1001,38%8 262,08
  • Nikkei 2250,68%38 283,85
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%108,68
  • 28.04.21, 16:00

Eesti idufirma võttis läänemaailmast eeskuju ja üritab restoranitoitu päästa

00:00
  • Polina VolkovaPolina Volkova
Eesti idufirma võttis läänemaailmast eeskuju ja üritab restoranitoitu päästa

Seekordne Delovõje Ljudi saate külaline on Anastassia Raig, kes on Eestist pärit, elab Londonis, aga arendab Eestis start-upi FoodAngels.

Selle platvormi mõte on „päästa“ toitu, mida muidu restoranid viskaksid minema. Saates räägib Anastassia, mis on idufirma mõte ja ärimudel, kuidas tunnevad ennast praegu restoraniärid ning kuidas ehitada start-upi, kui sul ei ole selles valdkonnas varasemat kogemust. Saadet juhib Polina Volkova.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele