Saatekülaliseks on teist aastat järjest Gaselli edetabelis olev Tark Cateringi perenaine Jekaterina Andrejeva. Saates tuleb juttu sellest, kuidas õnnestus saada edetabelisse kaks aastat järjest. Jekaterinale meeldib pakkuda elamusi – maitsete vormis.
Juba aastaid tagasi oli sõprade kostitamine tema jaoks üks rõõmus traditsioon. Mida aeg edasi, seda sagedamini hakkasid sõbrad temalt ka oma pidude jaoks toitu tellima. Lõpuks juhtus seda nii tihti, et pidi muu töö kõrvale heitma ja Tark Catering oligi sündinud.
Küsimusele, mis hinnaga tuli teist aastat järjest gaselli auhind, vastas ta, et siin on väga palju tööd. „Meie jaoks olla teist aastat gasell oli üllatuslik, me ei oodanud seda. Me väga püüdsime olla aus, mitte ainult endaga vaid ka klientidega. Kui varem olid kliendiks erasikud, siis eelmine aasta olid avalik sektor,“ märkis Jekaterina.
Saates tuli juttu, mis on ettevõtte edu saladus, kuidas õnnestus pandeemia ajal kasvada ja milline juht, omanik ja kokk Jekaterina Andrejeva siis tegelikult on. ja millised on tema elu väärtused.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.