• OMX Baltic−0,45%271,67
  • OMX Riga−0,16%862,52
  • OMX Tallinn−0,44%1 726,94
  • OMX Vilnius0,28%1 066,75
  • S&P 5001,09%5 930,85
  • DOW 301,18%42 840,26
  • Nasdaq 1,03%19 572,6
  • FTSE 100−0,26%8 084,61
  • Nikkei 225−0,29%38 701,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,25
  • OMX Baltic−0,45%271,67
  • OMX Riga−0,16%862,52
  • OMX Tallinn−0,44%1 726,94
  • OMX Vilnius0,28%1 066,75
  • S&P 5001,09%5 930,85
  • DOW 301,18%42 840,26
  • Nasdaq 1,03%19 572,6
  • FTSE 100−0,26%8 084,61
  • Nikkei 225−0,29%38 701,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,25
  • 10.01.23, 16:00

Kristjan Peäske rohepöördest: kõik meie restoranid saavad ökomärgise

00:00
  • Gregor AlakülaGregor Alaküla
Kristjan Peäske rohepöördest: kõik meie restoranid saavad ökomärgise

Räägime jätkuskuutlikkusest ja kestlikust majandamisest turismi- ja toitlustusvaldkonnas.

Võtame fookusesse Green Key ökomärgise ning räägime ka laiemalt, milline on erinevate märgiste roll äritegevuses.

Enda restoranide jätkusuutlikest tegevustest räägib Green Key märgist omava Lee restorani ning Lore bistroo ja Freya peremees Kristjan Peäske (vasakul). Märgiste kasvavast olulisusest, Ukraina sõja mõjust Eesti firmade rohepöördele ning keskkonnahoiu trendidest räägib Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskuse vanemekspert Harri Moora (paremal).

Saadet juhib Gregor Alaküla. Foto: Gregor Alaküla.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele