• OMX Baltic0,12%269,88
  • OMX Riga−0,13%874,27
  • OMX Tallinn0,19%1 726,29
  • OMX Vilnius−0,08%1 041,63
  • S&P 5000,03%5 950,37
  • DOW 300,18%43 949,71
  • Nasdaq −0,19%18 936,74
  • FTSE 1001,18%8 245,56
  • Nikkei 2250,68%38 283,85
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,29
  • OMX Baltic0,12%269,88
  • OMX Riga−0,13%874,27
  • OMX Tallinn0,19%1 726,29
  • OMX Vilnius−0,08%1 041,63
  • S&P 5000,03%5 950,37
  • DOW 300,18%43 949,71
  • Nasdaq −0,19%18 936,74
  • FTSE 1001,18%8 245,56
  • Nikkei 2250,68%38 283,85
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,29
  • 15.10.19, 22:32
Tähelepanu! Podcast on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Miks meeldib sakslastele Eesti kanepiseeme?

00:00
  • Rivo SarapikRivo Sarapik
Miks meeldib sakslastele Eesti kanepiseeme?

Seekord keskendub saade toiduettevõtetele, kes on Saksamaale murdnud. Saate esimeses pooles räägib Tarmo Tuulik ettevõttest Ostseegruene, mis esindab Eesti ettevõtjaid Saksamaal. Väiksemad toidusektori ettevõtted saavad nende kaudu turule siseneda.

Saate teises pooles on külas Maheproteiiniühistust Ardi Oja, kes räägib sellest, miks sakslased just Eesti kanepiseemet armastavad ning kuidas sakslastega kontakti saada. Teine stuudiokülaline on Reet Truuts Balti-Saksa kaubanduskojast, kes soovitab mõningaid messe, kus osaleda, ja räägib Saksa turu potentsiaalist toiduettevõtetele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele