Järjekorda meelitav pagarikoda: ambitsioonid on suured
Pagariäri Karjase Sai ja õhturestorani Barbarea vedav Kenneth Karjane töötab selle nimel, et ühest küljest meelitada kohale aina rohkem kliente, aga samas ka pakkuda veel kvaliteetsemat toitu.
Karjase Sai asub Tallinnas Marati tänaval. Foto: Karjase Sai
Karjane rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et üks ambitsioon on liikuda mahedama toidu poole, samas tekitada suurem huvi kohalikus kogukonnas, kes käiks kohapealt läbi nii hommikul kui ka õhtul.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.