Innovatsioon on kasvava ettevõtte lahutamatu osa olenemata sellest, kas tegemist on tootmise, teenuse või vahendusega. Kasvu takistab tihtipeale aga üks vägagi inimlik hirm, selgub Äripäeva raadio värskest sisuturundussaatest.
Eelmisel aastal lõpetas SEB Kasvuprogrammi üheksas lend. Kokku on programmi läbinud üle 150 ettevõtte. Foto: Erakogu
Nii SEB innovatsioonijuht Sander Välk kui ka teenusedisaini agentuuri Rethink kaasasutaja ja strateeg Jana Kukk on ühel nõul: see takistus tuleb mängu igas valdkonnas.
Saates teeme selgeks, kas innovatsioon on siiski kõigile, mida see ettevõttelt nõuab, millised on globaalsed trendid ja kuidas SEB Kasvuprogramm kasvu toetada saab.
Ettevõtte või sõpruskonna jaoks sündmuse planeerimine ei pea olema peavalu, kus ürituse eestvedaja end peo toimumise ajaks tühjakspigistatud sidrunina tunneb. Restoran Lee ja Lore Bistroo meeskond, kes avas suvel kaks uut põnevat kohta – restorani UMA ja kokteilibaari Lessner –, korraldab just sinu vajadustele vastava õhtu, sätib paika menüü ja kannab hoolt ka meelelahutusliku poole eest.