Seda on valus vaadata, mida me praegu riigieelarve seisukohast näeme, rääkis restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske.
- Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske. Foto: Raul Mee
Peäske on majanduse pärast murelik, heites riigile ette kärpepoliitikat. "Kui nii kärpida nagu riik kärbib, siis tegelikult kulud kasvavad," tõdes Peäske.
Veel rääkis restoranide omanik järgmise aasta kasvueesmärgist ja seni kõige paremast tehtud otsusest.
Intervjueeris Viivika Rõuk.
Restoranide omanik: riigieelarvet on valus vaadata
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kulutuste kasvu ei tohi vedada riigisektor
Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske pakub taasiseseisvuspäeva eelõhtul mõtiskluse, kuidas majandust uuesti käima tõmmata, et sõnapaar „Kallis Eesti“ oleks tõesti mõistetav vaid üheselt.
Oksjonile pandud Tallinnas Toompeal asuv Dombergi restoran jäi omanikule, kuid sellel tekkis side Oleg Ossinovski firmaga.
ESG tegevustega alustades nopitakse tihti ära madalal rippuvad õunad. Need on tegevused, mis ei nõua hulganisti andmete kogumist. Kuidas aga edasi minna siis, kui lihtsad lahendused on ellu viidud?
Noblessneris avab hoolimata keerukast majandusolukorrast juba tuleval nädalal uksed Uma Restoran, mille omanikud on kogenud restoraniärimehed Kristjan Peäske ja Janno Lepik.
Äripäeva raadio sisuturundussaade on pühendatud väikeettevõtete konverents-messile Südi 2025, kus jagavad kogemuslugusid väikeettevõtjad. Suurfirmade esindajad annavad nõu finantseerimise, energia-, IT-, tervise- ja personaliküsimustes.