• OMX Baltic0,13%267,98
  • OMX Riga0,25%878
  • OMX Tallinn0,38%1 718,56
  • OMX Vilnius0,33%1 043,13
  • S&P 500−0,11%6 040,28
  • DOW 30−0,22%44 684,4
  • Nasdaq 0,05%19 414,17
  • FTSE 1000,56%8 359,41
  • Nikkei 2251,91%39 248,86
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%111,53
  • OMX Baltic0,13%267,98
  • OMX Riga0,25%878
  • OMX Tallinn0,38%1 718,56
  • OMX Vilnius0,33%1 043,13
  • S&P 500−0,11%6 040,28
  • DOW 30−0,22%44 684,4
  • Nasdaq 0,05%19 414,17
  • FTSE 1000,56%8 359,41
  • Nikkei 2251,91%39 248,86
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%111,53
  • 27.09.24, 12:33

Restoranide omanik: riigieelarvet on valus vaadata

Seda on valus vaadata, mida me praegu riigieelarve seisukohast näeme, rääkis restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske.
Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske.
  • Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske. Foto: Raul Mee
Peäske on majanduse pärast murelik, heites riigile ette kärpepoliitikat. "Kui nii kärpida nagu riik kärbib, siis tegelikult kulud kasvavad," tõdes Peäske.
Veel rääkis restoranide omanik järgmise aasta kasvueesmärgist ja seni kõige paremast tehtud otsusest.
Intervjueeris Viivika Rõuk.
Restoranide omanik: riigieelarvet on valus vaadata
00:00

Seotud lood

Arvamused
  • 12.08.24, 06:00
Kristjan Peäske: jah, Eesti on tõesti kallis. Väga kallis
Kulutuste kasvu ei tohi vedada riigisektor
Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske pakub taasiseseisvuspäeva eelõhtul mõtiskluse, kuidas majandust uuesti käima tõmmata, et sõnapaar „Kallis Eesti“ oleks tõesti mõistetav vaid üheselt.
Uudised
  • 19.09.24, 17:00
Ossinovski sõrmejälg takistab vanalinna restorani müüki
Oksjonile pandud Tallinnas Toompeal asuv Dombergi restoran jäi omanikule, kuid sellel tekkis side Oleg Ossinovski firmaga.
Saated
  • 01.08.24, 13:00
Madalal rippuvatest õuntest enam ei piisa, vaja on andmeid
ESG tegevustega alustades nopitakse tihti ära madalal rippuvad õunad. Need on tegevused, mis ei nõua hulganisti andmete kogumist. Kuidas aga edasi minna siis, kui lihtsad lahendused on ellu viidud?
Uudised
  • 07.04.24, 06:00
Väljakutseterohkel ajal uut restorani avav ärimees: julge hundi rind on rasvane
Noblessneris avab hoolimata keerukast majandusolukorrast juba tuleval nädalal uksed Uma Restoran, mille omanikud on kogenud restoraniärimehed Kristjan Peäske ja Janno Lepik.
  • ST
Sisuturundus
  • 02.12.24, 16:52
Perefirma pärijatena nähakse lähedasi, ent samme selleks ei astuta
Vanas Euroopas tavaline firmade ja muu vara põlvest põlve pärandamine on eestlaste jaoks uus teema. Meil siin on alles esimene põlvkond varavahetuseks ettevalmistusi tegemas.

Äripäeva TOPid

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele