Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske. Foto: Raul Mee
Peäske on majanduse pärast murelik, heites riigile ette kärpepoliitikat. "Kui nii kärpida nagu riik kärbib, siis tegelikult kulud kasvavad," tõdes Peäske.
Veel rääkis restoranide omanik järgmise aasta kasvueesmärgist ja seni kõige paremast tehtud otsusest.
Intervjueeris Viivika Rõuk.
Restoranide omanik: riigieelarvet on valus vaadata
Restoranide Lee ja Lore Bistroo asutaja Kristjan Peäske pakub taasiseseisvuspäeva eelõhtul mõtiskluse, kuidas majandust uuesti käima tõmmata, et sõnapaar „Kallis Eesti“ oleks tõesti mõistetav vaid üheselt.
ESG tegevustega alustades nopitakse tihti ära madalal rippuvad õunad. Need on tegevused, mis ei nõua hulganisti andmete kogumist. Kuidas aga edasi minna siis, kui lihtsad lahendused on ellu viidud?
Noblessneris avab hoolimata keerukast majandusolukorrast juba tuleval nädalal uksed Uma Restoran, mille omanikud on kogenud restoraniärimehed Kristjan Peäske ja Janno Lepik.
Vanas Euroopas tavaline firmade ja muu vara põlvest põlve pärandamine on eestlaste jaoks uus teema. Meil siin on alles esimene põlvkond varavahetuseks ettevalmistusi tegemas.