Eesti Õlletootjate Liidu president
Cardo Remmel kommenteeris Pärnus restorani avamist, et see polnud idee, millega
äri teha, vaid asjade kokkulangevus.
„Restorani avamise idee polnud see, millega tahaks äri teha. See oli asjade kokkulangevus, näiteks milline kasutus majale leida, ning enda elustiil,“ rääkis Remmel.
Remmel ütles, et näeb jahenenud majanduskeskkonnas riski. „Ükskõik, mis äri. Iga äri on hetkel riskantne avada. Kuid restorani avamise idee ei sündinud üleöö ning see pole ka üheöö äri.“
„Klientide leidmisel lausreklaamile ei rõhu. Hea asi tutvustab ennast ise. Alustamise faasis tuleb teada anda, kuid hiljem tuleb loodud taset hoida,“ rääkis ta.
Remmel ei soovinud investeeringute numbritest rääkida, kuid ta pidas siinkohal sobilikuks mainida sõbra soovitust, et esialgne eelarve tuleb korrutada kahega.
Küll aga lubas ta, et õllevalik tuleb restoranis traditsiooniline. „Pakume Itaalia õlut ning teadagi millist Eesti õlut,“ lisas õllekuningas.
Seotud lood
Cardo ja Kaja Remmel avasid oma Pärnu
koduvillas itaaliapärase pererestorani Si-Si, mis saab olema osa nende pere
elustiilist ja Itaalia kokkadelt õpitud köögist.
Tallinna prestiižsed restoranid on
maksuametile võlgu sadu tuhandeid kroone. Vaid üks vaatluse alla võetud restoran
on maksu- ja tolliametiga sõlminud maksegraafiku.
Eesti Õlleliidu esimees Cardo Remmel teatas
saadetud kommentaaris, et Eesti alkoholitarbimise statistika teevad kõrgeks
turistide ostud.
Pärnus restorane Mõnus Margarita ja Lahke
Madjar pidaval OÜ-l Servitris on 1,34 miljoni kroonine maksevõlg ja ettevõte
likvideeritakse, kuid samad omanikud jätkavad restoranipidamist uue nime
all.
Uue sarja esimene saade!
Elisa Eesti juht Andrus Hiiepuu rõhutab uhiuues sarjas “Juhtides tulevikku”, et suurfirmad liiguvad kestlikkuse suunas ja sellega kujundatakse ümber tööstusharud. Kes pole sellega kaasas, jääb lihtsalt maha.