• OMX Baltic0,07%271,68
  • OMX Riga0,79%869,3
  • OMX Tallinn0,08%1 733
  • OMX Vilnius0,07%1 065,48
  • S&P 500−0,43%5 881,63
  • DOW 30−0,07%42 544,22
  • Nasdaq −0,9%19 310,79
  • FTSE 1000,64%8 173,02
  • Nikkei 225−0,96%39 894,54
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,97
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%114,98
  • OMX Baltic0,07%271,68
  • OMX Riga0,79%869,3
  • OMX Tallinn0,08%1 733
  • OMX Vilnius0,07%1 065,48
  • S&P 500−0,43%5 881,63
  • DOW 30−0,07%42 544,22
  • Nasdaq −0,9%19 310,79
  • FTSE 1000,64%8 173,02
  • Nikkei 225−0,96%39 894,54
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,97
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%114,98
  • 12.11.18, 10:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Äripäeva restoranitestide autor pälvis Silverspooni meediaauhinna

Reede õhtul kuulutati Tallinna Lennusadamas välja Silverspooni gastronoomiakonkursi võitjad. Meediaauhinna pälvis Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma.
Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma auhinda vastu võtmas.
  • Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma auhinda vastu võtmas. Foto: Maksim Toome
2018. aasta Silverspooni hooaja võitjad järgnevates kategooriates on:
•Fine dining– Restoran Horisont
•Casual dining – Parrot MiniBar
•Parim pererestoran – Tulivee
•Parim Eesti köök – Restoran Ö
•Parim rahvusvaheline köök – Gianni
•Parim Aasia köök – Chedi
•Parim kohvik – Ugandi kohvik
•Parim gastropubi – Tabac
•Parim tänavatoit – Burger Kitchen Tänavagurmee
Parima peakoka tiitli vääriliseks nimetati Margo Paluoja restoranist Parrot Minibar.
Parima teeninduse kategooria võitjaks kuulutati Mon Repose peakoka korrus ning parima taimetoidu pakkuja tiitli pälvis Von Krahli Aed.
Parimaks nooreks kokaks kuulutati Sander Kuldsaar restoranist Kaks Kokka ja Ö, kes sõidab kuuks ajaks praktikale Michelini tärniga pärjatud restorani OLO Helsingis.
Esimest korda anti Silverspooni tänavusel hooajal välja meediaauhind, mille laureaadiks valis üheteistkümnest isikust koosnev žürii Heidi Vihma, kelle restoraniarvustused ilmuvad Äripäevas.
“Suur rõõm on tõdeda, et sellel aastal osales konkursil üle 150 restorani,“ sõnas Silverspooni tegevjuht Kristel Pentus. „Konkurss kasvab igal aastal ning areneb edasi, pakkudes tugevat platvormi Eesti gastronoomiasektori arengule. Meie toidukultuur on kõrgel tasemel, pakkudes elamusi nii kohalikele kui ka Eestit külastavatele inimestele, ning seda tuleb hoida.”
Äripäeva restoraniteste saad lugeda siit.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.12.24, 08:00
Miks tasub laenupakkumisi võrrelda?
Tulev aasta toob ettevõtjatele hulganisti lisakulusid erinevate maksude ja seadusemuudatuste näol. Kindlasti tuleb tegeleda kulude kärbetega hoidmaks jätkusuutlikku konkrurentsieelist turul. Selleks peab olema esimene samm taotleda paremad krediidi rahastuse tingimused. Pane rahastajad proovile laenuvõrdlusportaalis Sortter!

Äripäeva TOPid

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele