Reede õhtul kuulutati Tallinna Lennusadamas välja Silverspooni gastronoomiakonkursi võitjad. Meediaauhinna pälvis Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma.
- Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma auhinda vastu võtmas. Foto: Maksim Toome
2018. aasta Silverspooni hooaja võitjad järgnevates kategooriates on:
•Fine dining– Restoran Horisont
•Casual dining – Parrot MiniBar
•Parim pererestoran – Tulivee
•Parim Eesti köök – Restoran Ö
•Parim rahvusvaheline köök – Gianni
•Parim Aasia köök – Chedi
•Parim kohvik – Ugandi kohvik
•Parim gastropubi – Tabac
•Parim tänavatoit – Burger Kitchen Tänavagurmee
Parima peakoka tiitli vääriliseks nimetati Margo Paluoja restoranist Parrot Minibar.
Parima teeninduse kategooria võitjaks kuulutati Mon Repose peakoka korrus ning parima taimetoidu pakkuja tiitli pälvis Von Krahli Aed.
Parimaks nooreks kokaks kuulutati Sander Kuldsaar restoranist Kaks Kokka ja Ö, kes sõidab kuuks ajaks praktikale Michelini tärniga pärjatud restorani OLO Helsingis.
Esimest korda anti Silverspooni tänavusel hooajal välja meediaauhind, mille laureaadiks valis üheteistkümnest isikust koosnev žürii Heidi Vihma, kelle restoraniarvustused ilmuvad Äripäevas.
“Suur rõõm on tõdeda, et sellel aastal osales konkursil üle 150 restorani,“ sõnas Silverspooni tegevjuht Kristel Pentus. „Konkurss kasvab igal aastal ning areneb edasi, pakkudes tugevat platvormi Eesti gastronoomiasektori arengule. Meie toidukultuur on kõrgel tasemel, pakkudes elamusi nii kohalikele kui ka Eestit külastavatele inimestele, ning seda tuleb hoida.”
Äripäeva restoraniteste saad lugeda
siit.
Seotud lood
Tulev aasta toob ettevõtjatele hulganisti lisakulusid erinevate maksude ja seadusemuudatuste näol. Kindlasti tuleb tegeleda kulude kärbetega hoidmaks jätkusuutlikku konkrurentsieelist turul. Selleks peab olema esimene samm taotleda paremad krediidi rahastuse tingimused. Pane rahastajad proovile laenuvõrdlusportaalis Sortter!