Restoraniettevõtja Kristjan Peäske ütles, et valitsus peaks värskete piirangutega samal ajal välja tulema võimalustega, kuidas lukku minevaid asutusi vee peal hoida.
- Restoraniomanik Kristjan Peäske sulges oma menukoha Lore, sest aimas, et olukord muutub karmimaks. Foto: Raul Mee
"Ma mõistan seda," ütles Peäske, kes sulges enda restorani Lore enne jõule, sest aimas, et varsti pannakse paika uued piirangud.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Ettevõtjad mõistavad, et terviseriskide maandamiseks tuleb koroonapandeemias seada piiranguid, kuid otsuste tegemisel tuleks neid ka täpsemalt põhjendada, ütles restoraniettevõtja Kristjan Peäske.
Ettevõtet ostes ja müües sõlmitakse siduv hinnakokkulepe alles üsna lõpus, kui on hinnatud firma väärtus ja tehtud hoolsusaudit ehk due diligence raport. Teinekord võib sellest selguda, et miljoniga kasumis ettevõte on hoopiski miljoniga kahjumis, räägiti saates.