• OMX Baltic0,12%298,07
  • OMX Riga0,36%865,44
  • OMX Tallinn−0,02%1 955,34
  • OMX Vilnius0,43%1 148,26
  • S&P 5002,51%5 287,76
  • DOW 302,66%39 186,98
  • Nasdaq 2,71%16 300,42
  • FTSE 1001,41%8 446,35
  • Nikkei 2251,89%34 868,63
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,17
  • EUR/RUB0,00%93,78
  • OMX Baltic0,12%298,07
  • OMX Riga0,36%865,44
  • OMX Tallinn−0,02%1 955,34
  • OMX Vilnius0,43%1 148,26
  • S&P 5002,51%5 287,76
  • DOW 302,66%39 186,98
  • Nasdaq 2,71%16 300,42
  • FTSE 1001,41%8 446,35
  • Nikkei 2251,89%34 868,63
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,17
  • EUR/RUB0,00%93,78
  • 23.04.25, 06:00

Ärimees pani tuntud kohvikuäri müüki. “Auru on vaja juurde”

Kolme kohvikuga pagarikoja Fika suuromanik ja laia haardega ettevõtja Priit Pedanik pani oma saiakeseäri osaluse Facebooki grupis müüki.
Pagarikoda Fika Tallinnas Tehnika tänaval.
  • Pagarikoda Fika Tallinnas Tehnika tänaval.
  • Foto: Liis Treimann
Fika vajab uusi suurte plaanidega omanikke, et auru juurde saada, ütles pagariäri suuromanik ja juhatuse liige Priit Pedanik, miks ta oma osalust müüb. Samuti peituvad põhjuse taga Pedaniku uued ettevõtmised.

Seotud lood

Uudised
  • 09.04.25, 12:17
Vaevalt pool aastat tegutsenud restoran sulges uksed
Veidi üle poole aasta tegutsenud restoran Purjelaev sulges Paldiskis uksed, omaniku sõnul nappis restoranil raha ja tooraine kiire hinnatõus lisas vaid õli tulle.
Kohalikud
  • 15.04.25, 18:13
Tagasi Tartus. Restoraniäri tipptegija käe all tegi noor kokk teoks lapsepõlveunistuse
Michelini tärniga pärjatud Tõnis Siiguri restoranide impeeriumis end üles töötanud noore peakoka kureerimisel muutus suveterrassiga kuubik Emajõe ääres aastaringseks söögikohaks.
Saated
  • 03.03.25, 13:25
Väikse pagariäri omanik: säilitame teadlikult vastlakuklite hindu
Pagariäri Rukkimaania on teinud sel aastal teadliku otsuse, et vastlakuklite hindu mitte tõsta, rääkis väikeettevõtte juht Eve Mihkle.
Uudised
  • 19.01.25, 06:00
“See pole esimene kord ellu jääda.” Restoranipidajad küpsetavad miinusest plussi
“Ka sel aastal surume hambad risti ja plaanime edasi minna. Tuleb endal kusagil rohkem töötada, rohkem vahetusi teha, kasutada võimalikult vähe tööjõudu,“ kirjeldab eesootavat aastat restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski ning valmistub võitluseks ellujäämise nimel.
  • ST
Sisuturundus
  • 22.04.25, 16:11
Töötukassa asus lahendama Jõgeva uhiuue hooldekodu muret – vaja on leida mitukümmend hooldajat
Ükskõik kui tänapäevane ja hästi juhitud on ettevõte, peitub selle tegelik tugevus inimestes, kes seal töötavad. Just nemad on need, kes loovad usalduse ning kelle motiveeritud tegutsemisel kõik toimib. Ent inimeste leidmine, kel väärtused paigas ja tahe olemas, polegi nii lihtne. Raskemaks muutub personali leidmine siis, kui tegu on väiksema piirkonnaga ning ettevõtte tegutsemisvaldkond spetsiifilisem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele