Restoranitoidu päästja: head meeskonda saab Londonist kerge vaevaga juhtida
Hiljuti oma toidupäästmisäpile ka kulleriteenuse võimaluse juurde lisanud Anastassia Raig näeks hea meelega, et Eesti inimesed käiksid rohkem ise toidul järel, liiguksid jala ja säästaksid raha, nagu seda Londonis tehakse.
Juhan Heinsalu ja toit, Tallinn restoran MImosa, 18.06, Foto: Joakim Klementi / Eesti Meedia Foto: Postimees
Eestist pärit Londonis elav Anastassia Raig arendab Eestis start-upi FoodAngels. Platvormi mõte on „päästa“ toitu, mille restoranid muidu minema viskaksid. Eesmärk on kasvada üle Baltikumi ja ka väljapoole.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.