Restoranitoidu päästja: head meeskonda saab Londonist kerge vaevaga juhtida
Hiljuti oma toidupäästmisäpile ka kulleriteenuse võimaluse juurde lisanud Anastassia Raig näeks hea meelega, et Eesti inimesed käiksid rohkem ise toidul järel, liiguksid jala ja säästaksid raha, nagu seda Londonis tehakse.
Juhan Heinsalu ja toit, Tallinn restoran MImosa, 18.06, Foto: Joakim Klementi / Eesti Meedia
Foto: Postimees
Eestist pärit Londonis elav Anastassia Raig arendab Eestis start-upi FoodAngels. Platvormi mõte on „päästa“ toitu, mille restoranid muidu minema viskaksid. Eesmärk on kasvada üle Baltikumi ja ka väljapoole.
Hõbe on tänavu hinnatõusult kullale alla jäänud, sest investorid otsivad kullas geopoliitiliste pingete, kaubandussõja ja majanduslanguse riskide vastu kaitset. Samas püsib hõbeda tööstuslik nõudlus tugev ja tänavu on oodata turul suurt puudujääki, mis toetab hinda ka edaspidi.