Restoranitoidu päästja: head meeskonda saab Londonist kerge vaevaga juhtida
Hiljuti oma toidupäästmisäpile ka kulleriteenuse võimaluse juurde lisanud Anastassia Raig näeks hea meelega, et Eesti inimesed käiksid rohkem ise toidul järel, liiguksid jala ja säästaksid raha, nagu seda Londonis tehakse.
Juhan Heinsalu ja toit, Tallinn restoran MImosa, 18.06, Foto: Joakim Klementi / Eesti Meedia Foto: Postimees
Eestist pärit Londonis elav Anastassia Raig arendab Eestis start-upi FoodAngels. Platvormi mõte on „päästa“ toitu, mille restoranid muidu minema viskaksid. Eesmärk on kasvada üle Baltikumi ja ka väljapoole.
Ettevõtet ostes ja müües sõlmitakse siduv hinnakokkulepe alles üsna lõpus, kui on hinnatud firma väärtus ja tehtud hoolsusaudit ehk due diligence raport. Teinekord võib sellest selguda, et miljoniga kasumis ettevõte on hoopiski miljoniga kahjumis, räägiti saates.