• OMX Baltic−0,03%283,88
  • OMX Riga−0,14%875,73
  • OMX Tallinn0,51%1 790,88
  • OMX Vilnius0,33%1 121,49
  • S&P 5001%5 996,66
  • DOW 300,78%43 487,83
  • Nasdaq 1,51%19 630,2
  • FTSE 1001,35%8 505,22
  • Nikkei 225−0,31%38 451,46
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,97
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%105,6
  • OMX Baltic−0,03%283,88
  • OMX Riga−0,14%875,73
  • OMX Tallinn0,51%1 790,88
  • OMX Vilnius0,33%1 121,49
  • S&P 5001%5 996,66
  • DOW 300,78%43 487,83
  • Nasdaq 1,51%19 630,2
  • FTSE 1001,35%8 505,22
  • Nikkei 225−0,31%38 451,46
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,97
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%105,6
  • 30.07.23, 14:00

Roman Zaštšerinski restoranipidaja igapäevaelust: 2020. aasta, ma vihkan sind!

"Muutusid mängureeglid, muutus turg. Tingimused muutusid kõigis punktides," kirjeldab Mooni ja Kolme Sibula peakokk ja kaasomanik Roman Zaštšerinski olukorda restoranisektoris.
Roman Zaštšerinski usub, et praegusel raskel ajal jäävad restoraniäris ellu need, kes võtavad tööd kui elustiili.
  • Roman Zaštšerinski usub, et praegusel raskel ajal jäävad restoraniäris ellu need, kes võtavad tööd kui elustiili. Foto: Raul Mee
Pandeemia, inflatsioon, eelseisvad maksutõusud – restoranisektor on juba neljandat aastat järjest täis üllatusi. Sellest, kuidas tema äri takistusi ületab, rääkis Zaštšerinski taskuhäälingusaates "Kanad ei noki".

Seotud lood

Saated
  • 30.07.21, 09:55
Tuntud restoraniärimees: vähemalt kord nädalas mõtlen, kas äri tuleb kinni panna
Restoraniärimees Roman Zaštšerinski rääkis reedeses hommikuprogrammis, et ta on valmis tegema kõik selleks, et mitte kinni minna ning seetõttu koroonapasside kohustust ei karda.
Suur lugu
  • 06.03.21, 17:21
Avameelne intervjuu auhinnatud tippkoka Roman Zaštšerinskiga: nüüd on eesmärk jääda väikeseks
Restoranide Moon, Kolm Sibulat, Mantel & Korsten kaasomanik ning auhinnatud restoraniärimees Roman Zaštšerinski rääkis „Delovõje Ljudi“ saates, et praeguses olukorras on nende moto jääda väikeseks, nii väikeseks kui võimalik.
Saated
  • 03.03.21, 15:49
Auhinnatud restoraniärimees: raha tuleb ka osata lugeda!
Saate "Delovõje Ljudi!” külaliseks oli tippkokk ja restoranide Moon, Kolm Sibulat ja Mantel ja Korsten kaasomanik Roman Zaštšerinski, kes tunnistas, et läinud aasta suurim õppetund oli oskus raha lugeda.
  • ST
Sisuturundus
  • 13.01.25, 13:00
Firmade müügihinda mõjutavad nii kriisid kui x-faktor
Ettevõtte müügihinna kujunemine on keerukas protsess, kus müüja teeb elus sageli ainukordse tehingu ja emotsionaalne faktor võib olla üsna suur. Paraku seda komponenti hinnastamise juures kasutada ei saa, tõdesid PwC Estonia tehingute nõustamise juhtivkonsultandid Allar Karu ja Sass Karemäe.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Äripäeva TOPid

Tagasi Äripäeva esilehele