Roman Zaštšerinski restoranipidaja igapäevaelust: 2020. aasta, ma vihkan sind!
"Muutusid mängureeglid, muutus turg. Tingimused muutusid kõigis punktides," kirjeldab Mooni ja Kolme Sibula peakokk ja kaasomanik Roman Zaštšerinski olukorda restoranisektoris.
Roman Zaštšerinski usub, et praegusel raskel ajal jäävad restoraniäris ellu need, kes võtavad tööd kui elustiili. Foto: Raul Mee
Pandeemia, inflatsioon, eelseisvad maksutõusud – restoranisektor on juba neljandat aastat järjest täis üllatusi. Sellest, kuidas tema äri takistusi ületab, rääkis Zaštšerinski taskuhäälingusaates "Kanad ei noki".
Restoraniärimees Roman Zaštšerinski rääkis reedeses hommikuprogrammis, et ta on valmis tegema kõik selleks, et mitte kinni minna ning seetõttu koroonapasside kohustust ei karda.
Restoranide Moon, Kolm Sibulat, Mantel & Korsten kaasomanik ning auhinnatud restoraniärimees Roman Zaštšerinski rääkis „Delovõje Ljudi“ saates, et praeguses olukorras on nende moto jääda väikeseks, nii väikeseks kui võimalik.
Saate "Delovõje Ljudi!” külaliseks oli tippkokk ja restoranide Moon, Kolm Sibulat ja Mantel ja Korsten kaasomanik Roman Zaštšerinski, kes tunnistas, et läinud aasta suurim õppetund oli oskus raha lugeda.
Kuidas töötab Tehnopoli tehisarukiirendi, millist tuge idufirmad sealt saavad ja millised ettevõtted on oodatud osalema, sellest räägitakse värskes Äripäeva raadio saates.