• OMX Baltic0,51%286,38
  • OMX Riga0,22%878,03
  • OMX Tallinn0,6%1 811,44
  • OMX Vilnius0,11%1 122,41
  • S&P 5000,00%5 996,66
  • DOW 300,00%43 487,83
  • Nasdaq 1,51%19 630,2
  • FTSE 1000,16%8 534,1
  • Nikkei 2250,32%39 027,98
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%103,44
  • OMX Baltic0,51%286,38
  • OMX Riga0,22%878,03
  • OMX Tallinn0,6%1 811,44
  • OMX Vilnius0,11%1 122,41
  • S&P 5000,00%5 996,66
  • DOW 300,00%43 487,83
  • Nasdaq 1,51%19 630,2
  • FTSE 1000,16%8 534,1
  • Nikkei 2250,32%39 027,98
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%103,44
  • 06.03.21, 17:21

Avameelne intervjuu auhinnatud tippkoka Roman Zaštšerinskiga: äril ei ole rahvust, loeb tulemus

Restoranide Moon, Kolm Sibulat, Mantel & Korsten kaasomanik ning auhinnatud restoraniärimees Roman Zaštšerinski rääkis „Delovõje Ljudi“ saates, et praeguses olukorras on nende moto jääda väikeseks, nii väikeseks kui võimalik.
Vanalinna restoranide eduloosse Roman praegusel ajal ei usu: see toimiks vaid juhul, kui sul on väga tugev nimi selle taga.
„Võib olla ei teeni sedasi lisaraha, aga ei ole ka suurt miinust. Väikese arvu personaliga suudad midagi teha ja väiksemad tööd aitavad jääda ellu,“ rääkis Roman oma koroonakriisi õppetundidest. Tema hinnangul ei ole äris rahvust: kui sa teed oma tööd hästi, siis kedagi ei huvita, mis rahvusest sa oled, vaid loeb resultaat. Pahatahtlikkust ta restoraniäri karmis konkurentsis ei näe, otse vastupidi: ärikogukond on vägagi ühtehoidev.

Seotud lood

Saated
  • 03.03.21, 15:49
Auhinnatud restoraniärimees: raha tuleb ka osata lugeda!
Saate "Delovõje Ljudi!” külaliseks oli tippkokk ja restoranide Moon, Kolm Sibulat ja Mantel ja Korsten kaasomanik Roman Zaštšerinski, kes tunnistas, et läinud aasta suurim õppetund oli oskus raha lugeda.
Uudised
  • 13.03.20, 15:02
Tipprestoranide omanik: meie õnn on kohalik püsiklient
Eriolukorra pikkusest sõltub selle mõju restoranidele, kuid praegu midagi ümber korraldada on liiga vara, selgitas Eesti tuntumaid restoraniettevõtjaid, restoranide Moon, Kolm Sibulat ning Mantel ja Korsten üks omanikke Roman Zaštšerinski. Tema ettevõtetes klientide hulk langenud ei ole ja töötatakse varem tehtud plaani järgi.
Uudised
  • 23.02.16, 14:15
Tippkokk Roman Zaštšerinski avab veel ühe restorani
Tippkokast ettevõtja Roman Zaštšerinski avab suve hakul Kadriorus oma järgmise restorani.
Uudised
  • 13.03.20, 15:02
Tipprestoranide omanik: meie õnn on kohalik püsiklient
Eriolukorra pikkusest sõltub selle mõju restoranidele, kuid praegu midagi ümber korraldada on liiga vara, selgitas Eesti tuntumaid restoraniettevõtjaid, restoranide Moon, Kolm Sibulat ning Mantel ja Korsten üks omanikke Roman Zaštšerinski. Tema ettevõtetes klientide hulk langenud ei ole ja töötatakse varem tehtud plaani järgi.
  • ST
Sisuturundus
  • 20.01.25, 15:26
Ettevõtte ostu-müügitehingu kaalukeeleks saab üks kindel raport
Ettevõtet ostes ja müües sõlmitakse siduv hinnakokkulepe alles üsna lõpus, kui on hinnatud firma väärtus ja tehtud hoolsusaudit ehk due diligence raport. Teinekord võib sellest selguda, et miljoniga kasumis ettevõte on hoopiski miljoniga kahjumis, räägiti saates.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Äripäeva TOPid

Tagasi Äripäeva esilehele