Haapsalus asuvat kümne toaga butiikhotelli pidav Daire Kaup on enda perefirmat juhtides naine nagu orkester. Vastutab müügi, turunduse, raamatupidamise, klienditeeninduse ja söögi tegemise eest.
“Ma olen seda meelt, et kõik tegevused, mis on seotud hotelliga, mida ma oskan ja suudan endale selgeks teha, ma olen ära õppinud, et mitte osta väljastpoolt sisse teenuseid.” Hotellipidaja hoiab kulud koguaeg fookuses ja ei luba endale mõttetuid kulusid. “Iga töötatud tund on oluline ja sealt peab tulema tulem,” leiab naine.
Terve eelneva elu erinevates ettevõtetes juhi positsioonil töötanud Kaup on õppinud enda aega detailselt planeerima, kuna ta peab aja planeerimata jätmist enamikel inimestel üheks peamiseks riskifaktoriks, miks asjad jooksevad rappa.
Missugused ajaplaneerimise nipid hotellipidajal kasutusel on, kes madalhooajal Old Hapsal Hoteli külastavad ning kuidas Daire Kaup Harjumaa ettevõtete juhtkonnad enda klientideks saanud on, saad kuulata “Võitjate põlvkonnad” podcastist. Lisaks räägime, miks on stressivabam ise pereettevõte luua kui suurettevõttes keskastmejuhina töötada ning miks eelistatakse tihti pererestorane teistele restoranidele.
Saadet juhib Jana Palm
Foto autor: Aivar Kullamaa
Pereettevõtjate liikumist toetavad pikaaegsed pereettevõtted Büroomaailm ja Terminal.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.