Räägime tärkavast sektorist ehk käsitöödžinni tootmisest, mis on Eestis vaid mõni aasta vana, aga on juba kogunud hulgaliselt tunnustust nii Eestist kui rahvusvaheliselt ning pakub kasvuvõimalust nii ettevõtjaile kui investoritele.
Saate esimeses pooles on külas Distilliriumi üks omanik Rene Kõrve, kes räägib sellest, kuidas sidruni nuusutamine pani oma äri looma, kuidas juhus ja õnn on selle rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtte töös rolli mänginud, kuidas toidu-joogitootmisest midagi teadmata ettevõte sündis ja kuidas sünnist saadik kasumis toimetada.
Saate teises osas aga räägime hiljuti investorite kaasamisest teatanud tootjast Lahhentagge, mille üks asutaja Tarmo Virki räägib sellest, kuidas järgmise nelja aasta jooksul käivet mitmekordselt kasvatada ja miks osalust ka investoritele pakutakse.
Saatejuht on Rivo Sarapik.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.