• OMX Baltic0,33%270,76
  • OMX Riga−0,48%881,75
  • OMX Tallinn0,53%1 739,37
  • OMX Vilnius−0,04%1 043,95
  • S&P 500−1,32%5 870,62
  • DOW 30−0,7%43 444,99
  • Nasdaq −2,24%18 680,12
  • FTSE 100−0,09%8 063,61
  • Nikkei 2250,28%38 642,91
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%105,32
  • OMX Baltic0,33%270,76
  • OMX Riga−0,48%881,75
  • OMX Tallinn0,53%1 739,37
  • OMX Vilnius−0,04%1 043,95
  • S&P 500−1,32%5 870,62
  • DOW 30−0,7%43 444,99
  • Nasdaq −2,24%18 680,12
  • FTSE 100−0,09%8 063,61
  • Nikkei 2250,28%38 642,91
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%105,32
  • 27.06.24, 14:00

Väikelinna lihakauplus läheb igal nädalavahetusel ise klientidele külla

00:00
  • Gregor AlakülaGregor Alaküla
Väikelinna lihakauplus läheb igal nädalavahetusel ise klientidele külla

Juba ligi 30 aastat on Tapal tegutsenud Peetmarki lihatööstus, kes käib igal nädalavahetusel väiksemates maakonna keskustes lihaautoga oma kaupa pakkumas.

Mis on ettevõtte pikaealisuse saladus, milline oli konkurents algusaegadel ja tänapäeval, kuidas näeb välja töö tootmisruumides, milliste põhimõtete järgi vorsti tehakse ning milline on tarbijate ja ettevõtja enda kindlustunne praegu, rääkis ettevõtte asutaja ja omanik Peeter Lastovets. Sõna said ka vorstimeister Rain ja staažikas töötaja Kätlin Pispea. Reportaaži tegi Gregor Alaküla. Foto: Liis Treimann.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele