Innovatsiooniga tegelemine annab väiketootjale konkurentide ees müügieelise, rääkis saates kohalik käsitööšokolaaditootja Chocolala asutaja ja juht Kristi Lehtis.
„Mõtleme igapäevaselt sellele, kuidas teha Eesti šokolaaditootja huvitavaks. Tihti tahetakse Prantsuse või Belgia šokolaadi, aga mitte Eesti šokolaadi,” selgitas ta.
„Mis on see toode, mida meilt tahetakse? Seepärast olemegi turule tulnud uuenduslike toodetega, mida teistel pole ja mida saame patendiga kaitsta. See tagab kindluse, et konkurent seda järele teha ei saa teha.“
Kuidas eri sektorites innovatsiooniga tegeleda, kui kaugele jõuab oma tarkusest ja millal peab appi võtma ettevõtete arengu kiirendamiseks mõeldud innotrepi, sellest räägivad saates lisaks Kristi Lehtisele veel toitlustusettevõtte Baltic Restaurants Estonia juht Aaro Lode ja Eesti Tööandjate Keskliidu innovatsiooninõunik Kati Rostfeldt.
Saatejuht on Rivo Sarapik. Saadet toetab Eesti Tööandjate keskliit.
Fotol Kristi Lehtis, foto autor Liis Treimann.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.