Söögikohtade Leib Restoran ja Lore Bistroo juht Kristjan Peäske oli nooruspõlves juhtimises tugevalt distsipliini usku, kuid ajapikku on see mõttemaailm tugevalt muutunud. See kajastub ka tema restoraniäris. Foto: Raul Mee
Esmalt kuuleb restoraniärimehe Kristjan Peäske mõtisklust sellest, milline peaks olema restorani juhtimisstiil ning kuidas inimesi värvata. Peäske räägib, kuidas tema juhtimisalane maailmavaade on ajas teinud 180kraadise pöörde võrreldes nooruspõlvega.
Odav elekter ja tootmisvõimsuste suurendamine on kujunenud justkui Eesti Nokia leidmiseks. Majandusanalüütik Mihkel Nestor ja AVH Grupi tegevjuht ning endine Enefit Greeni finantsjuht Veiko Räim arutlevad, milline on selle Nokia mõju majandusele.